Prijam za varaždinske kuhare, osvajače medalja na prestižnim međunarodnim natjecanjima

Autor: 7.3.2025. 10:51h

Uz njih prijamu je nazočio i mladi kuhar Dinko Tomašić iz restorana Nobel, koji posluje u sklopu varaždinskog hotela Turist, a koji je osvojio srebrnu medalju u kategoriji Young Chef u polufinalu prestižnog natjecanja European Grand Prix 2025, koje se održalo od 16. do 19. veljače u talijanskom gradu Riminiju.

Prijam kuhari Varazdinska zupanija Andjelko Stricak Silvija Zagorec Ruzica Kisur Safranec Josip Safranec Dinko Tomasic 1 20250307

– U konkurenciji velikog broja natjecatelja iz mnogih svjetskih zemalja postići ovakve rezultate je zaista veliki uspjeh. Uz štruklje pripremali smo i klasične medenjake, medenjake s crnim tartufom i s bučinim košticama, breskvice i ostale kolače. Ponosni smo i sretni te se zahvaljujemo Varaždinskoj županiji i županu Stričaku na dosadašnjoj pomoći podršci – rekla je Šafranec Kišur .

Planex 300x600

Dinko Tomašić je na natjecanju u Riminiju kroz kreativnost, preciznost i tehničke vještine još jednom pokazao da Hrvatska ima talentirane mlade kuhare spremne za najzahtjevnija međunarodna natjecanja.

Prijam kuhari Varazdinska zupanija Andjelko Stricak Silvija Zagorec Ruzica Kisur Safranec Josip Safranec Dinko Tomasic 2 20250307

Planex 300x600