Mljekara Bohnec nakon punih 90 godina rada, zatvara svoja vrata i time završava obiteljska tradicija proizvodnje, otkupa i prerade mlijeka.
– Ludbreška mljekara „Antun Bohnec“ predstavlja dugogodišnju tradiciju proizvodnje mliječnih proizvoda. Proizvodnju je započeo djed današnjeg vlasnika, gospodin Ivan, u Hrastovskom 1934. godine s približno 500 litara mlijeka. Proizvodio se u prvom redu maslac i trapist. Roba se prodavala u Ludbregu, Koprivnici, Varaždinu, a prodavali su i sami kod kuće – piše na službenim stranicama ove ludbreške mljekare.
S godinama su se širili kapaciteti, a na današnjoj lokaciji mljekara se nalazi od 2001. godine i dnevno prerađuje 25.000 litara mlijeka. Proizvodni asortiman mljekare u prvom redu obuhvaća polutvrde sireve goudu, edamer i trapist te svježi sir, topljene sireve, slani sir, kiselo i slatko vrhnje, maslac, jogurt i mlijeko, a od 2003. godine kao novi proizvod na tržištu je prisutna i mozzarella.